Bij Slagerij Laurijssen vindt u een groot aanbod aan kwaliteitsvlees bestaande uit rundvlees, varkensvlees en kip.

De kwaliteit kunnen wij garanderen omdat wij strenge eisen stellen aan onze leveranciers. Wij vinden het belangrijk om te weten waar ons vlees vandaan komt. Hebben de dieren een goed leven gehad? Kregen ze persoonlijke aandacht? En hadden ze voldoende ruimte om te bewegen en te spelen?

Varkensvlees
Slagerij Laurijssen heeft er daarom voor gekozen om te werken met Heyde Hoeve varkens uit deze regio. Het vlees is gemarmerd en heeft daardoor een heerlijke volle smaak. Het is heerlijk mals en sappig. Maar wat vooral belangrijk is: de dieren hebben een goed leven gehad en zijn niet volgestopt met groeihormonen.

Kippenvlees
Ook voor ons kippenvlees willen wij alleen het beste. Daarom werken wij met Gildehoen, een duurzaam, puur Hollands product, gezond en zeer smaakvol. Het sterke Hubberd ras leeft langer en groeit op met een normaal dag– en nachtritme. De kippen hebben 24 uur per dag water en voedsel tot hun beschikking. Om het scharrelen te bevorderen wordt voer uitgestrooid in de stallen. Door de lagere bezetting in de stallen, slechts 2/3 van de reguliere pluimveehouderij, en door de beschikking van scharrel– en speelmateriaal worden de dieren plezierig groot.

Rundvlees
Ons rundvlees komt van Weivlees uit Cromvoirt. Het vlees is fijn van draad, botermals en vol van smaak. De koeien hebben een goed leven. Ze hebben gemiddeld 5 jaar in weilanden gelopen, in de prachtige omgeving van Cromvoirt of in de Ardennen. En dat proef je.

Kwaliteitsvlees

Wij werken met Heyde Hoeve varkens.
Deze dieren hebben een goed leven gehad
en zijn niet volgestopt met groeihormonen…

Bekijk de website