Al als jongen van 15 jaar liep ik, Timo Laurijssen, rond in de slagerij van Frans Hermans, mijn overbuurman. Ik was liever aan het helpen bij het maken van worst en zult, dan dat ik in de schoolbanken zat. Het was dan ook logisch dat ik na de mavo naar de slagersopleiding in Tilburg ging. Ondertussen werkte ik bij verschillende slagerijen. Om nog meer de kneepjes van het vak te leren volgde ik vervolgens de Slagersvakopleiding in Utrecht. In de tussentijd deed

ik zoveel mogelijk ervaring op en maakte in mijn carrière een uitstapje naar het koken van maaltijden. De laatste acht jaar werkte ik als bedrijfsleider bij Slagerij Den Ouden in Alphen.

Het slagersvak is mijn passie en samen met mijn team sta ik voor u klaar, zodat u een heerlijke maaltijd op tafel kunt zetten.

Leuke recepten

Gezellig samen koken én samen eten.
Recepten uit onze keuken,
speciaal voor u …

Naar de recepten